Wijnproeverij op locatie: informeel en audiovisueel


 

Op verzoek komen wij graag langs voor een interessante en laagdrempelige wijnproeverij van verrassende kwaliteitswijnen uit Zuid-Spanje. De proeverijen bestaan uit een audiovisuele presentatie over ons wijngebied, filmpjes van onze wijnmakers, tips voor het wijnproeven zelf en een wijnproeverij. De sfeer is ongedwongen en we strooien niet met allerlei moeilijke termen.  

Doelgroep: liefhebbers van wijn

Locatie: thuis, in een restaurant, (bedrijfs)kantine etc. 

Wijnen: circa 8 verrassende kwaliteitswijnen uit Zuid-Spanje

Minimumaantal deelnemers: 10

Kosten: € 300 voor max. 20 deelnemers, € 400 voor 20-30 deelnemers (mits binnen 70 km van Utrecht, anders extra reiskosten)

Andere wensen of ideen? Vraag ons naar de mogelijkheden.

 

Enkele reacties van bezoekers

"Ik ben overdonderd door deze mooie wijnen uit de cool climate wijnregio Granada. Dit is de Alto Adige in Italië. Het rood wordt getemd door het alpiene gebeuren. Authentieke smaakbelevingen. Ik heb toegang tot iets bijzonders, dat stemt mij vrolijk. Deze proeverij was voor mij een totale eyeopener.' , aldus een lid van het Amsterdams Wijngilde.

"Dank je wel voor de leuke presentatie. Ongedwongen, leerzaam en vertrouwd."

"Wij hebben genoten van jullie mooie wijnen, jullie enthousiasme en jullie verhalen."

 "Sfeervolle wijnproeverij en gepassioneerd verhaal over de wijnboeren."

"Wat een verrukkelijke wijnen hebben wij geproefd! Wij wisten niet dat deze streek naast al het andere mooie, ook zoveel goede wijnen te bieden had. En wat fijn dat jullie dit ontdekt hebben!"

"We hebben het erg leuk gevonden! Top: kleinschaligheid en daarmee de informele, gezelllige sfeer."

'Het was een heerlijk instructieve proeverij. Claartje koos Andalusië en had met Nelleke Maris en Dick Speelpenning goede informanten. Fraaie wijnen die ik vooral vanwege de autochtone druiven heel interessant vind.' (Peter van den Besselaar, secretaris Brabantse Wijn Sociëteit, jan. 2019)

proeverij2.jpg

    

© 2011 - 2024 Granada Wijnen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.