Verrassende wijnen uit het zuiden van Spanje, een verrijking voor uw aanbod!

Verkoopt u wijn en heeft u interesse om ook iets met onze verrassende wijnen te gaan doen? Neem dan contact met ons op voor onze prijzen, onze ondersteuning en voorwaarden.

 

Danny van Leersum, vinoloog en eigenaar wijnwinkel De Halve Morgen (Elst):

'Interessant wijngebied, adembenemend mooi. Producenten hebben een eigen visie en dat proef je terug in de wijnen. Heel verassend en onbekend. Het is hoog en droog en toch komt er iets moois van. Een extreme plek om zo’n mooie kwaliteit wijnen te maken. Het zijn leuke, interessante wijnen, waarmee je mensen kan verrassen."

André Seubring, vinoloog en eigenaar Kaas en Delicatessen de Pompernikkel (Duiven)

“De Granadawijnen zijn onderscheidend door o.a. hun bijzondere druivenrassen. Het zijn wijnen van relatief kleine bedrijven die nog liefde voor hun vak hebben. Prachtige bedrijven die geheel of gedeeltelijk biologisch werken, dus zonder of bijna geen sulfiet e.d. 

Het gebied kenmerkt zich door een meer dan uitstekend klimaat voor druiven door de altijd aanwezige zeewind. Daardoor hoeven de wijnboeren niet of nauwelijks te spuiten. Het enige waar ze mee kampen hebben is de droogte, maar de planten hebben zich daar uitermate goed op aangepast door bijzonder lange wortels. 

Het zijn wijnen met karakter die uitstekend matchen met diverse kaassoorten. Dus kortom het zijn wijnen die je de kans moet geven, ze zijn stuk voor stuk onderscheidend, en dat is toch waar we altijd naar op zoek zijn.”

 

 

 

© 2011 - 2022 Granada Wijnen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.